Serbian Chromed Pistons
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeHome  PortalPortal  Latest imagesLatest images  SearchSearch  RegisterRegister  Log in  

pravim kokpit za lfs

Go down 
5 posters
AuthorMessage
trnja

trnja

Male Number of posts : 214
Registration date : 2008-08-07

pravim kokpit za lfs Empty
PostSubject: pravim kokpit za lfs   pravim kokpit za lfs Icon_minitimeFri Jul 10, 2009 3:35 pm

pošto mi je krajnji domet na pred qvali. za summer event 09 rezultat koji sam postigao,odlučio sam da do trke napravim kokpit sa sedištem(kadicom i postoljem za w i monitor),sve iz prostog razloga-moj sto nije u nivelaciji sa foteljom iz koje vozim te sad imam opasnu upalu zglobova i mišića,što vratnih što ledjnih,jer sedim u neprirodnom polozaju izlazući se velikim G silama i opterecenjem što direktno utiče na moje psihofizičke sposobnosti i umanjuje moj hand made rad(ja više od pola volan nemogu da okrenem.lol)tako da ..eto lol!
Back to top Go down
fermevc
Vozač - Fajter
Vozač - Fajter
fermevc

Male Number of posts : 216
Registration date : 2009-01-07

PostSubject: Re: pravim kokpit za lfs   pravim kokpit za lfs Icon_minitimeFri Jul 10, 2009 6:44 pm

E moj prijatelju znam kako ti je,
ja googl-ao u potrazi za idejom kako napraviti kokpit, i nabasam na neki sajt gde ljudi pišu o "uradi sam" projektima za "motion simulators".
www.x-simulator.de

I tako ti ja rešim da umesto da pravim fiksnu skalameriju, krenem u sopstveni projekat i napravim pokretnu skalameriju.
Pošto si već otvorio tu temu, ovde ću da postujem ideje, slike i napredak mog kokpita.
Do sada sam samo nabavio sedište (kolega budžio Punto Van u putnički, pa mu ostala prednja sedišta).
Sad jurim neke aluminijumske profile (bezuspešno).
Kad napravim konstrukciju, onda pravim elektroniku koja će da gura dva motora od brisača ili neke slične.
Za motore ću da idem na pijacu u Bubanj potok, kažu tamo ima svega.
Trebaće mi i neki krajevi spona ili nešto slično a onda ću da te pitam gde to ima, pošto je to tvoj fah, hehe.

Nek ti je sa srećom samogradnja Smile
Back to top Go down
Ivan T
Master Admin - Admin of all Admins
Master Admin - Admin of all Admins
Ivan T

Male Number of posts : 516
Registration date : 2008-07-06

PostSubject: Re: pravim kokpit za lfs   pravim kokpit za lfs Icon_minitimeFri Jul 10, 2009 11:11 pm

ej i ja danas razmisljam kako da iskoristim sediste iz opel rekorda Smile
Back to top Go down
http://scpteam.omgforum.net/portal.htm
whiteangel

whiteangel

Male Number of posts : 7
Registration date : 2009-07-05

PostSubject: Re: pravim kokpit za lfs   pravim kokpit za lfs Icon_minitimeSat Jul 11, 2009 1:13 am

Ja sam od lika sa buvljaka nashao vozachko od Alfe 166, ko novo
Ne da chuchi nego hebe kevu cherry
ajd kachite te slike da vam "maznem" foru i prilagodim se i ja
na "novi" kokpit bounce Laughing Wink
Back to top Go down
trnja

trnja

Male Number of posts : 214
Registration date : 2008-08-07

PostSubject: Re: pravim kokpit za lfs   pravim kokpit za lfs Icon_minitimeSat Jul 11, 2009 10:30 am

U CRO ima se kupi 120eu košta kokpit za lfs -lagan i pomera se(opcija za ivana,uostalom i ideja da napraviš sam,na SERT forumu ima par ručnih radova,medju kojima je meni najomiljeniji Jeremijin.lol).ali mi se nesvidja sedište(tanko jbga,za eu standarde dupeta)
tako da...profile u ruke,CO2 aparat,metar i..
Back to top Go down
fermevc
Vozač - Fajter
Vozač - Fajter
fermevc

PostSubject: Re: pravim kokpit za lfs   pravim kokpit za lfs Icon_minitimeMon Jul 20, 2009 5:04 pm

e jbg, sto nisi ranije odgovorio nego sad tek citam kad sam se vratio iz SLO i HR.
Mogao sam da kupim to za 120 jura i prilagodim konstrukciju, al dobro idemo dalje
Back to top Go down
ha zmaju
Vozač - Fajter
Vozač - Fajter
ha zmaju

Male Number of posts : 164

PostSubject: Re: pravim kokpit za lfs   pravim kokpit za lfs Icon_minitimeSun Nov 29, 2009 4:47 pm

https://www.youtube.com/watch?v=DxMGdF_i8QI&feature=player_embedded#

pa dobro..jest da nije 120 ali nije lose LOL !
Back to top Go down
fermevc
Vozač - Fajter
Vozač - Fajter
fermevc

PostSubject: Re: pravim kokpit za lfs   pravim kokpit za lfs Icon_minitimeMon Nov 30, 2009 11:03 pm

može i ovo da se napravi Smile
imam softver, samo zmaj da nađe povoljno ovu hidrauliku pa da krenemo u serijsku proizvodnju, hehe
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: pravim kokpit za lfs   pravim kokpit za lfs Icon_minitime

Back to top Go down

pravim kokpit za lfs
Back to top 
Page 1 of 1