| Karting Kup za Amatere ~ nedelja, 2. avgust | |
|
+5fermevc terga ha zmaju Ivan T Ki-Men 9 posters |
|
Author | Message |
---|
trnja
Number of posts : 214 Age : 51 Location : Belgrade Registration date : 2008-08-07
| Subject: ma breeee..... Mon Aug 03, 2009 11:02 am | |
| planirao sam 2 nedelje ovaj karting i zezanje i..eto kako se zavrsilo s mojim planovima,presedeo sam ceo dan kod keve na gajbi čekajući prvo kevu da joj uvalim klince na cuvanje a onda ćaleta da se vrati sa slave pošto ja nemogu da vozim,i čovek se pojavio u 6h,znači nikad mi duzi dan nije bio,znaš ono kad nešto isčekuješ..u pm,vazno da ste se vi našli i družili,valjda ce biti opet nekad neke prilike....stvarno mi je bilo baš baš krivo,a koga god sam zvao da dodje po mene,svi na bazenima,adi..qrcu i jbga..next time | |
|
| |
Ki-Men Osnivač
Number of posts : 261 Age : 52 Location : Kikinda Registration date : 2008-07-06
| Subject: Re: Karting Kup za Amatere ~ nedelja, 2. avgust Mon Aug 03, 2009 12:29 pm | |
| Trnja mi smo bili tamo do pola 8 uveče ai to ti je na par stotina metara od gajbe koliko sam čuo. | |
|
| |
ha zmaju Vozač - Fajter
Number of posts : 164 Age : 49 Location : Novi Beograd Registration date : 2009-01-07
| Subject: Re: Karting Kup za Amatere ~ nedelja, 2. avgust Mon Aug 03, 2009 12:33 pm | |
| Vozili smo Ivan i ja. Obzirom da nikada ranije nije vozio na ovoj stazi,Ivan je usao u repasaz za ulazak u 1/4 finala. Veliki uspeh s' obzirom da je vozilo oko 40tak ljudi sve zajedno.. Ujedno je zadobio i jake opekotine od kartinga i tako vozio poslednju trku za sta komentar i nije potreban.. Svaka cast !! Timski duh je bio prisutan,tako da je Ivan zatvorio ostale vozace na startu trke za ulazak u 1/4 finala sto je za mene bila gotova stvar i trku sam zavrsio na 1. mestu,ali je njega obisao Vampir tako da je morao da ide u repasaz kao 3. Ja sam ispao u trci za ulazak u 1/2 finale..Kako sam bio verovatno najtezi u grupi posle BlackWood shikane izlazim kao 3. na pravac i u borbi za 2. mesto u istom krugu pravim gresku kod reflektora..padam na 4. ali vec posle kruga sam opet 3. Jurim "manekena" koji kada je video da imam brzi izlaz posle shikane i da ga uzimam na pravcu,pederski me sece,udara i automatski gubim na brzini..nisam hteo da ga okrenem na T2 ukosnici,mada je zasluzio i vise od toga. To je bio i poslednji krug tako da zavrsavam na 3.mestu i ne prolazim u 1/2finale.. Finale je dobio Milan Markov ili ti Metalhead iz AMT-a Nismo gledali finalnu trku jer smo morali da jurimo buseve ali izgleda da je "maneken" ohrabren onime sto je meni uradio,pokusao isto i u finalu,ali na moju veliku radost nije mu proslo. Lepo smo proveli dan,upoznali se medjusobno,a i sa ponekim iz LFS sveta. Dogovor je da ponovimo ovo i SVI vozimo,pa eto bice jos prilika da se SVI pojave Uh,bre..ne mogu vise da pisem,ispadose mi oci Sve cestitke Metalheadu !! | |
|
| |
Ivan T Master Admin - Admin of all Admins
Number of posts : 516 Age : 44 Location : Paracin Registration date : 2008-07-06
| Subject: Re: Karting Kup za Amatere ~ nedelja, 2. avgust Mon Aug 03, 2009 1:46 pm | |
| Zmaj je sve rekao,samo da ga ispravim zadnje dve trke sam vozio sa opekotinama. Prva eliminaciona trka je bila za mene ono,prilagodjavanje stazi i uslovima u saobracaju i ucenje staze,druga eliminaciona takodje slicno,poceo da provaljujem putanju oko reflektora,treca trka,prva runda kupa,posle restarta trke,koji je usledio zbog vampirove pizdarije ,startujem dobro,ali ne tako brzo kao Zmaj,koji je vec pred shikanu celom duzinom auta i jos malo,ja se okrecem i vidim dvojicu i zatvaram prolaz,usporavam da bi ih blokirao,dok za to vreme Dejan kao pravi profesionalac vec uzima aerodinamican polozaj na pravcu ,i na sred pravca vampir me stize,i ko zainat vozio sam onaj karting koji je kasnije zamenjen,mashina trokira u krivinama i nikako da stignem vampira,ali drzim trecu poziciju i prolazim u repasaz. Repasaz,konkurencija jaca,imao sam do jaja trku sa jednim likom,u krivinama ga uzimam,cak je i bilo kontakta jednog,sve na switchback,ali kad izadjemo na pravac on me pretice.Onda sam preambiciozno napao,i bacih karting u spin jbg i to je bio predzadnji krug,videh da nema nishta od plasmana(da bi prosao dalje trebala mi je pobeda),i zadnji krug driftujem,vozim kroz krivine za sve pare i eto to je to. Odlicno je bilo sve,smorila me opekotina ali ono,ostace oziljak kao secanje na karting kup,nisam doneo pehar kuci al zato imam potvrdu na butini | |
|
| |
Number of posts : 516 Age : 44 Location : Paracin Registration date : 2008-07-06
| Subject: Re: Karting Kup za Amatere ~ nedelja, 2. avgust Mon Aug 03, 2009 7:02 pm | |
| za svaki slucaj otisao sam kod dr i kaze mi ona : Auuuu.....Ocistili isprali previli,rekla mora tetanus,primio prvi,antibiotik....Onda krenuo marfijev zakon,prepisan antibiotik kosta 1600 din,i kupim otvorim da popijem i onda pre nego sto sam popio procitam da 10% ljudi koji su alergicni na penicilin,dobice i na ovaj alergiju,a posto me uhvatio Marfijev Zakon,nisam hteo da rizikujem,pa opet odem kod dr ,i ona mi prepise drugi antibiotik.Nasetah se po ovom suncu,ali neznam zasto,nesmeta mi uopste Navikao juce Kacim video snimke na youtube.Ceka se Ki i Igor da oni izbace svoje slike,pa da to sve skupimo na jedno mesto,i ono da okacimo za prekookeanskog clana da moze da vidi | |
|
| |
Ki-Men Osnivač
Number of posts : 261 Age : 52 Location : Kikinda Registration date : 2008-07-06
| Subject: Re: Karting Kup za Amatere ~ nedelja, 2. avgust Mon Aug 03, 2009 7:09 pm | |
| Ne čekajte mene sjebao sam situaciju sas memorijskim karticama pa ako uspem da izvučem nešto biće dobro. | |
|
| |
| Subject: Re: Karting Kup za Amatere ~ nedelja, 2. avgust Mon Aug 03, 2009 8:57 pm | |
| Jel ti kartice pale u kotlic ? | |
|
| |
Ki-Men Osnivač
| Subject: Re: Karting Kup za Amatere ~ nedelja, 2. avgust Mon Aug 03, 2009 11:01 pm | |
| | |
|
| |
fermevc Vozač - Fajter
Number of posts : 216 Age : 51 Location : Obrenovac Registration date : 2009-01-07
| Subject: Re: Karting Kup za Amatere ~ nedelja, 2. avgust Mon Aug 03, 2009 11:34 pm | |
| Evo linka za slike sa mog aparata, http://rapidshare.com/files/263365751/KAL_2009.rar.html Nisam koristio photoshop, kome se ne svidja neka ne gleda, hehe Kak`i smo tak`i smo, bitno da smo se mi okupili! Naravno da ćemo ponoviti, ako ništa drugo, da našem "dragom" direktoru damo šansu da se iskupi za Nedelju. (Po gajbu piva svakom, a ko ne pije pivo neka ponese sok, ) | |
|
| |
| Subject: Re: Karting Kup za Amatere ~ nedelja, 2. avgust Mon Aug 03, 2009 11:37 pm | |
| bolje u roshtilj nego u zhu-zhu http://rapidshare.com/files/263368479/karting_kup_Ivan_aparat.zip Evo slika original velicine,no photoshop BTW evo novinarski izvestaj http://plumrace.com/krug.html | |
|
| |
SCP SRBENDA Osnivač
Number of posts : 227 Age : 46 Location : Beograd Registration date : 2008-07-06
| Subject: Re: Karting Kup za Amatere ~ nedelja, 2. avgust Tue Aug 04, 2009 12:17 am | |
| - fermevc wrote:
- Evo linka za slike sa mog aparata, http://rapidshare.com/files/263365751/KAL_2009.rar.html
Nisam koristio photoshop, kome se ne svidja neka ne gleda, hehe Kak`i smo tak`i smo, bitno da smo se mi okupili! Naravno da ćemo ponoviti, ako ništa drugo, da našem "dragom" direktoru damo šansu da se iskupi za Nedelju. (Po gajbu piva svakom, a ko ne pije pivo neka ponese sok, Daj bre sta ti je evo jedan predlog ajde sledece okupljanje da organizujemo ispred trnjinih ulaznih vrata evo ja sam spreman da se kladim da trnja nece moci doci lol lol | |
|
| |
| Subject: Re: Karting Kup za Amatere ~ nedelja, 2. avgust Tue Aug 04, 2009 1:20 am | |
| EJ evo playlista na youtube-u,fali mi da uploadujem jos jednu Dejanovu trku ali bice taj video u ovoj playlisti.
https://www.youtube.com/view_play_list?p=E4E25E446BCCCDEC | |
|
| |
trnja
Number of posts : 214 Age : 51 Location : Belgrade Registration date : 2008-08-07
| Subject: Re: Karting Kup za Amatere ~ nedelja, 2. avgust Tue Aug 04, 2009 5:52 pm | |
| dobro je bilo-pregledao sam sve moguce snimke,bravo za sve vas!next time il be there! | |
|
| |
| Subject: Re: Karting Kup za Amatere ~ nedelja, 2. avgust Tue Aug 04, 2009 8:48 pm | |
| evo onih klipova sto su na youtube-u ali u avi formatu,pa ko hoce nek izvoli
http://www.sendspace.com/file/7pcz9q | |
|
| |
| Subject: Re: Karting Kup za Amatere ~ nedelja, 2. avgust Wed Aug 05, 2009 2:59 am | |
| a evo i oficijalni foto album organizatora,ima nas Dejane ponegde http://community.webshots.com/slideshow/573890760VSMGKs?mediaPosition=1 | |
|
| |
MetalHead
Number of posts : 2 Registration date : 2009-08-09
| Subject: Re: Karting Kup za Amatere ~ nedelja, 2. avgust Sun Aug 09, 2009 2:45 pm | |
| Drugari, veliko vam hvala sto ste bili na Karting Kupu u tako velikom broju. Bas mi je drago sto sam vas sve upoznao. I veliko vam hvala na bodrenju i cestitkama Kad budete pravili okupljanje vrlo rado cu vam biti gost, pa da provozamo zajedno, u kupu nikako nismo bili u istoj grupi. | |
|
| |
fermevc Vozač - Fajter
Number of posts : 216 Age : 51 Location : Obrenovac Registration date : 2009-01-07
| Subject: Re: Karting Kup za Amatere ~ nedelja, 2. avgust Fri Aug 14, 2009 9:02 pm | |
| Da Metalni, samo još malo da navežbamo pa ćemo te primiti u naš pool | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Karting Kup za Amatere ~ nedelja, 2. avgust | |
| |
|
| |
| Karting Kup za Amatere ~ nedelja, 2. avgust | |
|