Ki-Men Osnivač
Number of posts : 261 Age : 52 Location : Kikinda Registration date : 2008-07-06
| Subject: SBB VS Telekom ???? Tue Aug 11, 2009 2:21 pm | |
| Ovo je bilo pre 4 meseca i ništa se nije promenilo od tada - Quote :
- Poštovani korisnici,
SBB kao nacionalni Internet provajder više ne kupuje Internet kapacitete od Telekoma Srbija, pa s obzirom da nije uspostavljen peering saobraćaj između dva nacionalna operatera, komunikacija između korisnika dva provajdera ide dužim putem. U osnovi ove promene je povećano kašnjenje paketa između korisnika dva provajdera, koje je zbog prirode Game servisa jedino ugrozilo Internet igrače koji koriste game servere koji se nalaze kod drugog provajdera. Problem za game korisnike je obostran! Tehnički gledano sve rute i tehnologije su poptuno ispravne, ali na žalost mi nismo u mogućnosti da popravimo vaš ping odziv za pojedine game servere koji se hostuju na drugoj strani sve dok saradnja ne bude obostrana. Zato imate veliki ping i lag na lfs serverima , čisto da znate. | |
|
Ivan T Master Admin - Admin of all Admins
Number of posts : 516 Age : 44 Location : Paracin Registration date : 2008-07-06
| Subject: Re: SBB VS Telekom ???? Tue Aug 11, 2009 2:56 pm | |
| to sam ti ja pricao sistem je ne volimo se pa neka komšiji crkne krava ,saobracaj izmedju SBB i Telekoma ide preko cele evrope | |
|