Serbian Chromed Pistons
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeHome  PortalPortal  Latest imagesLatest images  SearchSearch  RegisterRegister  Log in  

DSR Road to F1

Go down 
+2
trnja
Ivan T
6 posters
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
Ivan T
Master Admin - Admin of all Admins
Ivan T

Male Number of posts : 516
Registration date : 2008-07-06

DSR Road to F1 Empty
PostSubject: Darkside Racing Leauge: Road to F1   DSR Road to F1 Icon_minitimeMon Dec 08, 2008 8:26 pm

http://www.darksideracing.net/home/index.php

Januar je pocetak sezone.Dobili smo excluzivni poziv od naseg timskog prijatelja Al Paysona
Ja sam se prijavio
Back to top Go down
http://scpteam.omgforum.net/portal.htm
trnja

trnja

Male Number of posts : 214
Registration date : 2008-08-07

DSR Road to F1 Empty
PostSubject: Re: DSR Road to F1   DSR Road to F1 Icon_minitimeTue Dec 09, 2008 3:40 pm

prijavi i mene,to je to..svi automobili,pa kom obojci kom opanci,ccc
Back to top Go down
SCP SRBENDA
Osnivač
Osnivač
SCP SRBENDA

Male Number of posts : 227

DSR Road to F1 Empty
PostSubject: Re: DSR Road to F1   DSR Road to F1 Icon_minitimeTue Dec 09, 2008 4:44 pm

ja sam prijavio bilo bi lepo da svi ucestuju kako bi kao tim prosli sto bolje da vide ameri kako momci iz srbije k..... lol!
Back to top Go down
Ivan T
Ivan T

DSR Road to F1 Empty
PostSubject: Re: DSR Road to F1   DSR Road to F1 Icon_minitimeTue Dec 09, 2008 7:16 pm

Postoji DSR EU server i DSR US server,jedan za EU momke a drugi za US Smile
Back to top Go down
SCP SRBENDA
Osnivač
Osnivač
SCP SRBENDA

DSR Road to F1 Empty
PostSubject: Re: DSR Road to F1   DSR Road to F1 Icon_minitimeWed Dec 10, 2008 1:23 am

a jel ima server za momke iz srbije posto smo ni u USA ni u EU lol!
Back to top Go down
Ivan T
Ivan T

DSR Road to F1 Empty
PostSubject: Re: DSR Road to F1   DSR Road to F1 Icon_minitimeWed Dec 10, 2008 1:43 am

ima qrac.vozicemo na EU server
Back to top Go down
trnja

trnja

DSR Road to F1 Empty
PostSubject: Re: DSR Road to F1   DSR Road to F1 Icon_minitimeSat Dec 20, 2008 2:50 am

Mad pazi,ako krenemo sa ovom ligom ozbiljno,tesko dacemo moći da vozimo jos nešto pored..jbga,i ja se zaleteo sa prijavom,..nekako mi se olfs od svega najviše dopada ...šteta što je šampionat ufbr ,u principu glup(zbog pravila),inače bih to najradje vozio...moraćemo ozbiljno da se dogovorimo kao tim šta je prioritet i da vidimo gde bi realno imali više uspeha. Rolling Eyes
Back to top Go down
Ivan T
Ivan T

DSR Road to F1 Empty
PostSubject: Re: DSR Road to F1   DSR Road to F1 Icon_minitimeSat Dec 20, 2008 4:47 am

realno....uspeh i mi.....tesko.....jedino da se tako batrgamo i da prckamo svuda,i da sticemo iskustvo jbg,a ova liga nije toliko dugacka,taman ona i onda pocinje tvoj OLFSL.....a i dosadno je da vezbas samo jedan kombo u beskonacnost....ko ja onaj FXR i AS4,nabio sam 1500 krugova,a PB napravio oko 500-tog kruga i onda nista....sve sporiji i sporiji....tako da ne valja ni da se pretera....
Back to top Go down
SCP SRBENDA
Osnivač
Osnivač
SCP SRBENDA

DSR Road to F1 Empty
PostSubject: Re: DSR Road to F1   DSR Road to F1 Icon_minitimeSat Dec 20, 2008 5:04 am

nista ljudi moramo da se nadjemo na ventrilu pa da se dogovorimo sta cemo i kako cemo
Back to top Go down
Ki-Men
Osnivač
Osnivač
Ki-Men

Male Number of posts : 261

DSR Road to F1 Empty
PostSubject: Re: DSR Road to F1   DSR Road to F1 Icon_minitimeSat Dec 20, 2008 4:26 pm

Pa što vas nema onda na ventrilu jbt.
Back to top Go down
http://snejks.blogspot.com
trnja

trnja

DSR Road to F1 Empty
PostSubject: Re: DSR Road to F1   DSR Road to F1 Icon_minitimeSat Dec 20, 2008 5:44 pm

ja sam re. windows a sad da se jebavam s ventrilom nit znam nit umem,a i ova moja kršina koči kad je upaljen,u svakom slučaju,imamo portal pa ćemo se čitati,ccc
Back to top Go down
fermevc
Vozač - Fajter
Vozač - Fajter
fermevc

Male Number of posts : 216
Registration date : 2009-01-07

DSR Road to F1 Empty
PostSubject: DSR Road to F1   DSR Road to F1 Icon_minitimeMon Jan 12, 2009 12:59 pm

Cenjene kolege,
čestitam na ostvarenim rezultatima i otvaram novi post u vezi R2F1.
Mnogo je preglednije imati poseban post, a ne da čestitke upućene od strane teh. direktora nađem na 5. strani nekog starog posta.
Još jednom svaka čast Ivanu i Ciletu, a mi ostali moramo da vežbamo.
Back to top Go down
trnja

trnja

DSR Road to F1 Empty
PostSubject: Re: DSR Road to F1   DSR Road to F1 Icon_minitimeMon Jan 12, 2009 2:36 pm

Razz
Back to top Go down
Ivan T
Ivan T

DSR Road to F1 Empty
PostSubject: Re: DSR Road to F1   DSR Road to F1 Icon_minitimeMon Jan 12, 2009 4:21 pm

Uze mi topic iz usta.I meni je palo napamet da napravimo topic i tu da pisemo utiske.Evo sad videh onaj layout novi na sledecoj stazi,znaci ono je ludilo
Dobro je samo sto je Aston dobar i sirok,ali prepreke su veoma uske,ima da bude guzve u saobracaju samo tako.....Mada,moje misljenje je da u ovim MRT trkama na custom layout-ima treba samo imati srece,i bitno je da se zavrsi,+ ona stara izreka,dok nekome ne smrkne tebi ne svane ili tako nesto.....cccc....

A evo otisao sam da im se najebem keve Smile

http://www.shdteam.net/forum/viewtopic.php?f=45&t=399

https://www.youtube.com/watch?v=sjH-8FH8Zf8

https://www.youtube.com/watch?v=DRjhuwGN_-Y
Back to top Go down
fermevc
Vozač - Fajter
Vozač - Fajter
fermevc

DSR Road to F1 Empty
PostSubject: Re: DSR Road to F1   DSR Road to F1 Icon_minitimeTue Jan 13, 2009 8:54 pm

Tako i treba, oni i nisu nizašta drugo.
Mene su učili da treba praktikovati "fair play", a ne ko SHD, gazi sve ispred sebe - j..beš gume i šikane!!!
Onaj MadMax me okrenuo u jednom "S"-u samo zato što je brži, a mogao je da prođe na sledećem pravcu bez kontakta.
Ja kapiram da sam možda rano kočio ali eeeeeeeeeeee....
Back to top Go down
Ivan T
Ivan T

DSR Road to F1 Empty
PostSubject: Re: DSR Road to F1   DSR Road to F1 Icon_minitimeTue Jan 13, 2009 9:06 pm

pa da,a i eno razvila se polemika na youtube-u,Empty se buni,drmali smo mu kavez lol!

A to sto su oni "brzi",sto su onda pozadi nas "sporijih"?A i primer sa naseg servera:fadeaway, imao drugo vreme,znaci brz je,zavrsio samo jednu trku.....tako da ta brzina na ovim layoutima ne pije vodu,vise je tu sreca u pitanju.

Ja jesam u drugoj trci malo agresivno vozio,u onim S krivinama imao kontakte,ali nisam tim kontaktima ostvario poziciju,osim kad sam okrenuo DSR Lightfoot-a ali pred cilj,bio sam 3 on 4,propustio sam ga da udje i time verovatno izbegao kaznu koja bi me sustigla Smile
Back to top Go down
Ivan T
Ivan T

DSR Road to F1 Empty
PostSubject: Re: DSR Road to F1   DSR Road to F1 Icon_minitimeWed Jan 14, 2009 4:48 pm

stavio sam na MRT skinove nase brojeve,za svakog ponaosob,pa me cimajte da vam posaljem jpg i okacite ga posle na http://www.lfsworld.net/?win u My Online Car Skins i ono.......nije neophodno i ako hocete Smile
Back to top Go down
Cile
Vozač - Fajter
Vozač - Fajter
Cile

Male Number of posts : 77
Registration date : 2008-10-27

DSR Road to F1 Empty
PostSubject: Re: DSR Road to F1   DSR Road to F1 Icon_minitimeThu Jan 15, 2009 6:40 pm

posalji meni, a nebi bilo lose da stavis brojeve i na ostale autice pa da se zna ko je broj 11 scp tima Cool
Back to top Go down
trnja

trnja

DSR Road to F1 Empty
PostSubject: Re: DSR Road to F1   DSR Road to F1 Icon_minitimeSat Jan 17, 2009 11:24 am

ko gubi,ima pravo se ljuti..većina vas zna kakav stav i mišljenje imam o SHD timu ,naročito posle njihove"demo lige"i pravila koja su usput izmišljana nebili se njihov član domogao licence,(čitaj-SHD-Darklord ili kako već..)medjutim -drug Crni i Miša555 im nisu dali šansu,kao ni ja svojim komentarima na pravila koja nepostoje i nikada kao takva nisu ni primenjivana ni u jednom LFS takmičenju(aj se trkamo,al polako,i ko prodje člana SHD -kazna obavezna)koje je podrzala većina LFS fanova,pa čak i ljudi iz automoto sporta,tako da je bespotrebno komentarisati bilo koji potez njihovih,,trkača"...Ivan je okačio snimke,i totalno je bespotrebno bilo kakvo objašnjenje i priča...ko zna zna! Wink
Back to top Go down
fermevc
Vozač - Fajter
Vozač - Fajter
fermevc

DSR Road to F1 Empty
PostSubject: Re: DSR Road to F1   DSR Road to F1 Icon_minitimeMon Jan 26, 2009 3:21 pm

Cenjene kolege vozači,

Čestitam na ostvarenim rezultatima u drugom "eventu"!

Ko nije zadovoljan, želim mu više sreće sa FBM-om. Laughing
Back to top Go down
Ki-Men
Osnivač
Osnivač
Ki-Men

DSR Road to F1 Empty
PostSubject: Re: DSR Road to F1   DSR Road to F1 Icon_minitimeMon Jan 26, 2009 7:13 pm

Moreeeeeeeeeeeeee breeeeeeee , ja sam nezadovoljan .
Razlog:
Sve više i više ličim na G. T. Direktora po stilu vožnje i po navici da nalećem na naše izbacujući ih sa takmičenja
OVO NEĆE VALJATI Smile
Back to top Go down
SCP SRBENDA
Osnivač
Osnivač
SCP SRBENDA

DSR Road to F1 Empty
PostSubject: Re: DSR Road to F1   DSR Road to F1 Icon_minitimeMon Jan 26, 2009 7:24 pm

e ki lepo si to napisao lol!

DSR Road to F1 Kimenlupavw3.th

Quote :

Server B Penalties:

SCP™ Ki-Men: Warning Event 2 Race 2
Reason: Dangerous attempt at an overtaking manoeuvre. Rejoining the racing line without checking for traffic.

Back to top Go down
Ki-Men
Osnivač
Osnivač
Ki-Men

DSR Road to F1 Empty
PostSubject: Re: DSR Road to F1   DSR Road to F1 Icon_minitimeTue Jan 27, 2009 11:52 am

Ok lepo sam ti napisao da ja pri prilasku toj šikani imam sasvim drugu putanju nego ostali , pogledaj i sam snimak pa ćeš uočiti i sam razliku u putanjama , jer ja kada prilazim vašom putanjom obavezno skliznem sa staze , sem toga ako se ne varam , Ti si bio taj koji je pre toga sleteo sa staze i manjom brzinom prilazio šikani dok sam ja nailazio punom brzinom .
ali .. ok

Verovatno je AMP gledao i to jer inače bi ja popio DT minimalno ili DQ zbog toga.

A za sudar posle toga na pravcu dovoljno je pogledati samo gde se nalazio tvoj prednji točak i moj zadnji točak u momentu sudara , ja sam iz sikane izasao sa 125 a ti sa 150 i nije bilo uopšte potrebe da ulaziš u "zavetrinu" jer si išao mnogo brže nego ja na pravcu i obišao bi me tek tako , a ja sam trgao volan kada si mi se već maltene otpozadi nabio u vozilo. a izgovor da je sudar bio zato što sam trgao volan ne pije vodu jer nam se točkovi nisu sudarili sa strane i niti si ti bio pored mene , već si se zaleteo i nisi izašao iz zavetrine u koju uostalom nisi ni trebao da ulaziš. U momentu sudara tvoj prednji točak se nalazio u rasponu između mojih zadnjih točkova
Back to top Go down
fermevc
Vozač - Fajter
Vozač - Fajter
fermevc

DSR Road to F1 Empty
PostSubject: Re: DSR Road to F1   DSR Road to F1 Icon_minitimeTue Jan 27, 2009 3:38 pm

al ste se raspričali, još će pasti i neke teške reči.
šta je bilo bilo je, idemo dalje....
šteta što smo sami sebe zajebali, al' opet ponavljam - vozimo dalje! Cool
Back to top Go down
SCP SRBENDA
Osnivač
Osnivač
SCP SRBENDA

DSR Road to F1 Empty
PostSubject: Re: DSR Road to F1   DSR Road to F1 Icon_minitimeTue Jan 27, 2009 5:52 pm

ki mislim da nisi u pravu ali nema veze ko gubi ima pravo da se ljuti sada sam ja izvukao deblji kraj ali nema veze sto se tice prvog kontakta u sikani znaci ne da nisi u pravu negooo je strasno ako tako razmisljas jesam se ja izvrteo tacnije izvrteo me TAYLOR MANIA ali poprilicno pre te sikane a neznam zasto bi se ja tebi sklanjao mi smo se trkali za poziciju i bio si brzi od mene 12km sto i nije nesto na tom delu staze,kao prvo ti si video da nemas sanse da me prodjes i morao si ti da kocis posto sam ja drzao idealnu putanju a ne onako da me nabodes,pa onako se ne biju ni na demo serverima a kamoli timske kolege,mislim da tim postoji bas zbog toga da bi jedni drugima pomagali a ne da bi jedni drugima otezavali trkanje mislim da te stvari ne stvaraju dobar imiđ za SCP zamisli samo kako su se sudije i ostali ucesnici smejali kada su gledali ono a bilo je takvih veruj mi ,a sto se tice pravca ko se imalo razume shvatice ko je tu sta uradio ali neka bilo pa proslo i neponovilo se. Evil or Very Mad

PS: a sto se prilazka sikani i putanje na koji je ti nacin napadas pa onda si vanzemaljac :a Smile
Back to top Go down
Sponsored content

DSR Road to F1 Empty
PostSubject: Re: DSR Road to F1   DSR Road to F1 Icon_minitime

Back to top Go down

DSR Road to F1
Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next