| DSR Road to F1 | |
|
|
|
Author | Message |
---|
Ivan T Master Admin - Admin of all Admins
Number of posts : 516 Age : 44 Location : Paracin Registration date : 2008-07-06
| Subject: Darkside Racing Leauge: Road to F1 Mon Dec 08, 2008 8:26 pm | |
| http://www.darksideracing.net/home/index.php
Januar je pocetak sezone.Dobili smo excluzivni poziv od naseg timskog prijatelja Al Paysona Ja sam se prijavio | |
|
| |
trnja
Number of posts : 214 Age : 51 Location : Belgrade Registration date : 2008-08-07
| Subject: Re: DSR Road to F1 Tue Dec 09, 2008 3:40 pm | |
| prijavi i mene,to je to..svi automobili,pa kom obojci kom opanci,ccc | |
|
| |
SCP SRBENDA Osnivač
Number of posts : 227 Age : 46 Location : Beograd Registration date : 2008-07-06
| Subject: Re: DSR Road to F1 Tue Dec 09, 2008 4:44 pm | |
| ja sam prijavio bilo bi lepo da svi ucestuju kako bi kao tim prosli sto bolje da vide ameri kako momci iz srbije k..... | |
|
| |
Number of posts : 516 Age : 44 Location : Paracin Registration date : 2008-07-06
| Subject: Re: DSR Road to F1 Tue Dec 09, 2008 7:16 pm | |
| Postoji DSR EU server i DSR US server,jedan za EU momke a drugi za US | |
|
| |
SCP SRBENDA Osnivač
Number of posts : 227 Age : 46 Location : Beograd Registration date : 2008-07-06
| Subject: Re: DSR Road to F1 Wed Dec 10, 2008 1:23 am | |
| a jel ima server za momke iz srbije posto smo ni u USA ni u EU | |
|
| |
| Subject: Re: DSR Road to F1 Wed Dec 10, 2008 1:43 am | |
| ima qrac.vozicemo na EU server | |
|
| |
trnja
Number of posts : 214 Age : 51 Location : Belgrade Registration date : 2008-08-07
| |
| |
| Subject: Re: DSR Road to F1 Sat Dec 20, 2008 4:47 am | |
| realno....uspeh i mi.....tesko.....jedino da se tako batrgamo i da prckamo svuda,i da sticemo iskustvo jbg,a ova liga nije toliko dugacka,taman ona i onda pocinje tvoj OLFSL.....a i dosadno je da vezbas samo jedan kombo u beskonacnost....ko ja onaj FXR i AS4,nabio sam 1500 krugova,a PB napravio oko 500-tog kruga i onda nista....sve sporiji i sporiji....tako da ne valja ni da se pretera.... | |
|
| |
SCP SRBENDA Osnivač
| Subject: Re: DSR Road to F1 Sat Dec 20, 2008 5:04 am | |
| nista ljudi moramo da se nadjemo na ventrilu pa da se dogovorimo sta cemo i kako cemo | |
|
| |
Ki-Men Osnivač
Number of posts : 261 Age : 52 Location : Kikinda Registration date : 2008-07-06
| Subject: Re: DSR Road to F1 Sat Dec 20, 2008 4:26 pm | |
| Pa što vas nema onda na ventrilu jbt. | |
|
| |
trnja
| Subject: Re: DSR Road to F1 Sat Dec 20, 2008 5:44 pm | |
| ja sam re. windows a sad da se jebavam s ventrilom nit znam nit umem,a i ova moja kršina koči kad je upaljen,u svakom slučaju,imamo portal pa ćemo se čitati,ccc | |
|
| |
fermevc Vozač - Fajter
Number of posts : 216 Age : 51 Location : Obrenovac Registration date : 2009-01-07
| Subject: DSR Road to F1 Mon Jan 12, 2009 12:59 pm | |
| Cenjene kolege, čestitam na ostvarenim rezultatima i otvaram novi post u vezi R2F1. Mnogo je preglednije imati poseban post, a ne da čestitke upućene od strane teh. direktora nađem na 5. strani nekog starog posta. Još jednom svaka čast Ivanu i Ciletu, a mi ostali moramo da vežbamo. | |
|
| |
trnja
| Subject: Re: DSR Road to F1 Mon Jan 12, 2009 2:36 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: DSR Road to F1 Mon Jan 12, 2009 4:21 pm | |
| Uze mi topic iz usta.I meni je palo napamet da napravimo topic i tu da pisemo utiske.Evo sad videh onaj layout novi na sledecoj stazi,znaci ono je ludilo Dobro je samo sto je Aston dobar i sirok,ali prepreke su veoma uske,ima da bude guzve u saobracaju samo tako.....Mada,moje misljenje je da u ovim MRT trkama na custom layout-ima treba samo imati srece,i bitno je da se zavrsi,+ ona stara izreka,dok nekome ne smrkne tebi ne svane ili tako nesto.....cccc.... A evo otisao sam da im se najebem keve http://www.shdteam.net/forum/viewtopic.php?f=45&t=399 https://www.youtube.com/watch?v=sjH-8FH8Zf8 https://www.youtube.com/watch?v=DRjhuwGN_-Y | |
|
| |
fermevc Vozač - Fajter
Number of posts : 216 Age : 51 Location : Obrenovac Registration date : 2009-01-07
| Subject: Re: DSR Road to F1 Tue Jan 13, 2009 8:54 pm | |
| Tako i treba, oni i nisu nizašta drugo. Mene su učili da treba praktikovati "fair play", a ne ko SHD, gazi sve ispred sebe - j..beš gume i šikane!!! Onaj MadMax me okrenuo u jednom "S"-u samo zato što je brži, a mogao je da prođe na sledećem pravcu bez kontakta. Ja kapiram da sam možda rano kočio ali eeeeeeeeeeee.... | |
|
| |
| Subject: Re: DSR Road to F1 Tue Jan 13, 2009 9:06 pm | |
| pa da,a i eno razvila se polemika na youtube-u,Empty se buni,drmali smo mu kavez A to sto su oni "brzi",sto su onda pozadi nas "sporijih"?A i primer sa naseg servera:fadeaway, imao drugo vreme,znaci brz je,zavrsio samo jednu trku.....tako da ta brzina na ovim layoutima ne pije vodu,vise je tu sreca u pitanju. Ja jesam u drugoj trci malo agresivno vozio,u onim S krivinama imao kontakte,ali nisam tim kontaktima ostvario poziciju,osim kad sam okrenuo DSR Lightfoot-a ali pred cilj,bio sam 3 on 4,propustio sam ga da udje i time verovatno izbegao kaznu koja bi me sustigla | |
|
| |
| Subject: Re: DSR Road to F1 Wed Jan 14, 2009 4:48 pm | |
| stavio sam na MRT skinove nase brojeve,za svakog ponaosob,pa me cimajte da vam posaljem jpg i okacite ga posle na http://www.lfsworld.net/?win u My Online Car Skins i ono.......nije neophodno i ako hocete | |
|
| |
Cile Vozač - Fajter
Number of posts : 77 Age : 36 Registration date : 2008-10-27
| Subject: Re: DSR Road to F1 Thu Jan 15, 2009 6:40 pm | |
| posalji meni, a nebi bilo lose da stavis brojeve i na ostale autice pa da se zna ko je broj 11 scp tima | |
|
| |
trnja
| Subject: Re: DSR Road to F1 Sat Jan 17, 2009 11:24 am | |
| ko gubi,ima pravo se ljuti..većina vas zna kakav stav i mišljenje imam o SHD timu ,naročito posle njihove"demo lige"i pravila koja su usput izmišljana nebili se njihov član domogao licence,(čitaj-SHD-Darklord ili kako već..)medjutim -drug Crni i Miša555 im nisu dali šansu,kao ni ja svojim komentarima na pravila koja nepostoje i nikada kao takva nisu ni primenjivana ni u jednom LFS takmičenju(aj se trkamo,al polako,i ko prodje člana SHD -kazna obavezna)koje je podrzala većina LFS fanova,pa čak i ljudi iz automoto sporta,tako da je bespotrebno komentarisati bilo koji potez njihovih,,trkača"...Ivan je okačio snimke,i totalno je bespotrebno bilo kakvo objašnjenje i priča...ko zna zna! | |
|
| |
fermevc Vozač - Fajter
| Subject: Re: DSR Road to F1 Mon Jan 26, 2009 3:21 pm | |
| Cenjene kolege vozači, Čestitam na ostvarenim rezultatima u drugom "eventu"! Ko nije zadovoljan, želim mu više sreće sa FBM-om. | |
|
| |
Ki-Men Osnivač
Number of posts : 261 Age : 52 Location : Kikinda Registration date : 2008-07-06
| Subject: Re: DSR Road to F1 Mon Jan 26, 2009 7:13 pm | |
| Moreeeeeeeeeeeeee breeeeeeee , ja sam nezadovoljan . Razlog: Sve više i više ličim na G. T. Direktora po stilu vožnje i po navici da nalećem na naše izbacujući ih sa takmičenja OVO NEĆE VALJATI | |
|
| |
SCP SRBENDA Osnivač
| |
| |
Ki-Men Osnivač
| Subject: Re: DSR Road to F1 Tue Jan 27, 2009 11:52 am | |
| Ok lepo sam ti napisao da ja pri prilasku toj šikani imam sasvim drugu putanju nego ostali , pogledaj i sam snimak pa ćeš uočiti i sam razliku u putanjama , jer ja kada prilazim vašom putanjom obavezno skliznem sa staze , sem toga ako se ne varam , Ti si bio taj koji je pre toga sleteo sa staze i manjom brzinom prilazio šikani dok sam ja nailazio punom brzinom . ali .. ok
Verovatno je AMP gledao i to jer inače bi ja popio DT minimalno ili DQ zbog toga.
A za sudar posle toga na pravcu dovoljno je pogledati samo gde se nalazio tvoj prednji točak i moj zadnji točak u momentu sudara , ja sam iz sikane izasao sa 125 a ti sa 150 i nije bilo uopšte potrebe da ulaziš u "zavetrinu" jer si išao mnogo brže nego ja na pravcu i obišao bi me tek tako , a ja sam trgao volan kada si mi se već maltene otpozadi nabio u vozilo. a izgovor da je sudar bio zato što sam trgao volan ne pije vodu jer nam se točkovi nisu sudarili sa strane i niti si ti bio pored mene , već si se zaleteo i nisi izašao iz zavetrine u koju uostalom nisi ni trebao da ulaziš. U momentu sudara tvoj prednji točak se nalazio u rasponu između mojih zadnjih točkova | |
|
| |
fermevc Vozač - Fajter
| Subject: Re: DSR Road to F1 Tue Jan 27, 2009 3:38 pm | |
| al ste se raspričali, još će pasti i neke teške reči. šta je bilo bilo je, idemo dalje.... šteta što smo sami sebe zajebali, al' opet ponavljam - vozimo dalje! | |
|
| |
SCP SRBENDA Osnivač
| Subject: Re: DSR Road to F1 Tue Jan 27, 2009 5:52 pm | |
| ki mislim da nisi u pravu ali nema veze ko gubi ima pravo da se ljuti sada sam ja izvukao deblji kraj ali nema veze sto se tice prvog kontakta u sikani znaci ne da nisi u pravu negooo je strasno ako tako razmisljas jesam se ja izvrteo tacnije izvrteo me TAYLOR MANIA ali poprilicno pre te sikane a neznam zasto bi se ja tebi sklanjao mi smo se trkali za poziciju i bio si brzi od mene 12km sto i nije nesto na tom delu staze,kao prvo ti si video da nemas sanse da me prodjes i morao si ti da kocis posto sam ja drzao idealnu putanju a ne onako da me nabodes,pa onako se ne biju ni na demo serverima a kamoli timske kolege,mislim da tim postoji bas zbog toga da bi jedni drugima pomagali a ne da bi jedni drugima otezavali trkanje mislim da te stvari ne stvaraju dobar imiđ za SCP zamisli samo kako su se sudije i ostali ucesnici smejali kada su gledali ono a bilo je takvih veruj mi ,a sto se tice pravca ko se imalo razume shvatice ko je tu sta uradio ali neka bilo pa proslo i neponovilo se. PS: a sto se prilazka sikani i putanje na koji je ti nacin napadas pa onda si vanzemaljac :a | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: DSR Road to F1 | |
| |
|
| |
| DSR Road to F1 | |
|