Serbian Chromed Pistons
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeHome  PortalPortal  Latest imagesLatest images  SearchSearch  RegisterRegister  Log in  

Grand Touring Amateur League - Season 1

Go down 
+4
fermevc
Cile
SCP SRBENDA
Ivan T
8 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
AuthorMessage
Ivan T
Master Admin - Admin of all Admins
Ivan T

Male Number of posts : 516
Registration date : 2008-07-06

Grand Touring Amateur League - Season 1 - Page 2 Empty
PostSubject: Re: Grand Touring Amateur League - Season 1   Grand Touring Amateur League - Season 1 - Page 2 Icon_minitimeSun Apr 05, 2009 10:36 pm

http://www.freewebs.com/mitsha/2009-04-05_18.30.15_results_race.html
Back to top Go down
http://scpteam.omgforum.net/portal.htm
trnja

trnja

Male Number of posts : 214
Registration date : 2008-08-07

PostSubject: Re: Grand Touring Amateur League - Season 1   Grand Touring Amateur League - Season 1 - Page 2 Icon_minitimeMon Apr 06, 2009 8:53 pm

Very Happy bravo,ipak je xrr slabiji auto,odlican rezultat
Back to top Go down
fermevc
Vozač - Fajter
Vozač - Fajter
fermevc

Male Number of posts : 216
Registration date : 2009-01-07

PostSubject: Re: Grand Touring Amateur League - Season 1   Grand Touring Amateur League - Season 1 - Page 2 Icon_minitimeTue Apr 07, 2009 11:06 am

Svaka čast na vožnji, to što ste vozili XRR samo još više dokazuje da ste se svojski potrudili.
GO GO SCP cheers
Back to top Go down
Ivan T
Ivan T

PostSubject: Re: Grand Touring Amateur League - Season 1   Grand Touring Amateur League - Season 1 - Page 2 Icon_minitimeTue Apr 07, 2009 4:24 pm

ne da smo se trudili,nego imam zuljeve od volana,jer ko magarac stiskam,jer nategnut FF na 80%,a westhill je jos gori sto se tice stiskanja.Mora podhitno da nabavim racing spraco rukavice sa alkantar kozom radi boljeg gripa Smile a i neke karbonfiber carape,da se otarasim ovih pamucnih,mozda dobijem koju desetinku na pravcu Smile
btw WE1 usao u 1:36:32,znaci 35 u najavi,a 35 mu dodje ko 11 na BL1r,otprilike
Back to top Go down
Ivan T
Ivan T

PostSubject: Re: Grand Touring Amateur League - Season 1   Grand Touring Amateur League - Season 1 - Page 2 Icon_minitimeMon Apr 13, 2009 10:35 pm

Evo trening seansa,odvezoh sat vremena,pred kraj,zadnjih par krugova cudno se ponasao auto,prednje gume se ohladile i istanjile,i nije lepo lezao u zadnjoj krivini.Mislim da je to zbog toga sto mu je ostalo malo goriva,krenuo sam sa 60% a potrosi za sat vremena 54.3%,ali videcu vec sutra sta i kako.

Prvi krug sam vozio polako,simulirao sam leteci start,i jebiga ohlade se gume dosta.....Ali nema veze.Kliznem par krivina i zagrejem gume Smile

Grand Touring Amateur League - Season 1 - Page 2 Westint
Back to top Go down
trnja

trnja

PostSubject: Re: Grand Touring Amateur League - Season 1   Grand Touring Amateur League - Season 1 - Page 2 Icon_minitimeWed Apr 15, 2009 2:37 pm

fino fino...go go go
Back to top Go down
Ivan T
Ivan T

PostSubject: Re: Grand Touring Amateur League - Season 1   Grand Touring Amateur League - Season 1 - Page 2 Icon_minitimeSun May 10, 2009 2:43 am

http://rapidshare.com/files/231151309/GTALwe1.zip

neoficijelnim sabiranjem poena,dosli smo do podatka da smo pali za jedno mesto,ujebali nas ovi sa dna tabele,danas uzeli mnogo poena Smile

Ovo gore su qual,prvi sat i zadnji sat
Zadnji sat a posebno zadnjih 10 minuta je bilo bukvalno borba sa nemogucim,uz tanke gume ko papir i osmehnula nam se sreca
Back to top Go down
SCP SRBENDA
Osnivač
Osnivač
SCP SRBENDA

Male Number of posts : 227

PostSubject: Re: Grand Touring Amateur League - Season 1   Grand Touring Amateur League - Season 1 - Page 2 Icon_minitimeSun May 10, 2009 12:26 pm

Jos samo da ja nisam napravio sranje sa volanom prosli bi jos bolje ali jebiga
Back to top Go down
fermevc
Vozač - Fajter
Vozač - Fajter
fermevc

PostSubject: Re: Grand Touring Amateur League - Season 1   Grand Touring Amateur League - Season 1 - Page 2 Icon_minitimeSun May 10, 2009 5:33 pm

Sledeca ce biti jos bolja,
BRAVO MOMCI SVAKA CAST!!!! cheers
Back to top Go down
Ivan T
Ivan T

PostSubject: Re: Grand Touring Amateur League - Season 1   Grand Touring Amateur League - Season 1 - Page 2 Icon_minitimeSun May 10, 2009 7:09 pm

sledeca je cilj zavrshiti,pola a i vishe od pola nece da zavrshi,garantujem
Back to top Go down
Ivan T
Ivan T

PostSubject: Re: Grand Touring Amateur League - Season 1   Grand Touring Amateur League - Season 1 - Page 2 Icon_minitimeWed May 13, 2009 3:03 am

Evo finalnih rezultata i generalnog plasmana posle druge runde

Grand Touring Amateur League - Season 1 - Page 2 Resultsl

Sad treba da se desi npr da neko ispred nas ko je ne dobije bodove,a neko iza nas da ne dobije vishe bodova od nas Smile da bi mi napredovali ka gornjoj polovini tabele.

Sledeca staza je zajebana,cilj je zavrshiti,i uzeti shto vishe poena,i naravno,trkamo se sa Guglhupfom (ko im izmisli ime),Qlimax i Zion,a onaj drugi XRR,SRS team,mislim da ce da ima isti set ko nash,jer je nama juce set napravio SR junksy (junkan),inace pro vozac GT1 moe Smile set je dobar,mislim da ce potrajati sat vremena,a morace jos dosta stvari da se utegne,ali to u hodu,nemoze odjednom sve.

Ali junkan je juce na serveru pricao da je i za westhill pravio set njima,a oni nisu mogli da poliraju auspuh,i uz niz srecnih okolnosti,opet smo proslu trku zavrshili kao najbrzi ne-FZR,i dalje smo najbolje plasirani auto koji nije FZR,mada to neznaci nista,ali lepo zvuci da smo po necemu prvi Smile

Mora da predlozim organizatorima da najbrzi ne-FZR dobije na kraju lige neku javnu pohvalu Smile
Back to top Go down
fermevc
Vozač - Fajter
Vozač - Fajter
fermevc

PostSubject: Re: Grand Touring Amateur League - Season 1   Grand Touring Amateur League - Season 1 - Page 2 Icon_minitimeWed May 13, 2009 3:33 pm

Kad smo već kod setova, trebalo bi da gde god da se nađemo u svakom trenutku online sa nekim da maznemo neki set.
Ja vozim tek par meseci i apsolutno zavisim od tuđih setova. Stazu još nekako i naučim ali za još bolje rezultate treba napraviti (dobiti) valjan set, a ja nemam vremena i ne znam da napravim set.
U poslednje vreme je bilo nategnuto sa terminima kad se šta vozi (vozili smo puno i svašta) i najčešće se u trku ušlo sa neproverenim setom i lošom strategijom.
Iz svega navedenog, mogu reći da mi se dopada Ivanov i Draganov fazon u vezi GTAL.
Imaju dovoljno vremena za SET i za VEŽBU i mirne glave počinju trku.
Sreća pa je gotova OWRL i još malo i DSR liga, inače bi bilo povuci potegni.
Ne računijući vas "univerzalne" vozače (alien-e), možda nije loše "razdvojiti" parove po klasama i ligama.
U svakom slučaju, dogovor kuću gradi!

PS Mnogo smo jaki!!!!!
Back to top Go down
trnja

trnja

PostSubject: Re: Grand Touring Amateur League - Season 1   Grand Touring Amateur League - Season 1 - Page 2 Icon_minitimeMon May 18, 2009 10:42 am

Pa pošto je gotova"dsr liga",izuzimajući našeg sina Dragana i gazda Ivka,mi ostali sad mozemo da se u potpunosti posvetimo olfsl,i skupljamo bodove za tim,jos malo pa će letnja pauza,e tada cemo imati vremena za setove i pripremu za nastavak sezone,jer olfsl ce biti zanimljiva kao i uvek a iz prošlogodišnjeg iskustva posle 2,3 prve trke veliki broj "vozaca"neće nastaviti ligu,inace veliki broj vozaca,pa čak i u 3 grupi su dobri likovi i korektni vozaci sa kojima smo se vec trkali ,kao i timovi sa kojima smo u korektnim odnosima,(karma,zion,Grci..)..kao i na svakom takmicenju,ima puno noobova ali zato i postoje 3 grupe,cilj je da budemo konstantni,i da se trudimo da udjemo (sto vise nasih vozaca)u jednu grupu,tj,jacu grupu,jer tako smanjujemo rizik da nas izguraju izudaraju i ostalo.Moram da se slozim sa Igorom da su nam setovi za sad problem,mislim da nismo dovoljno konkurentni,i onda je dzaba praviti milion krugova na treninzima,sa takvim setapom dok drugi timovi budu brzi po 3,4 sec od naseg najboljeg vremena i to mukom napravljenog.
Mnogo smo jači!!!
Back to top Go down
Ivan T
Ivan T

PostSubject: Re: Grand Touring Amateur League - Season 1   Grand Touring Amateur League - Season 1 - Page 2 Icon_minitimeMon May 18, 2009 6:30 pm

karma je prijatelj,zion je neprijatelj,imaju neshto protiv mene,krivo im je shto sam ih sjebo na westhillu,pa mi se ZION Firebee osvetio na OLFSL startu u krivini 2 tako sto me obrnuo na krov Smile mogao je bemmu sve da popusti malo gas kad je video mogucnost kontakta,gde bi bio kraj kad bi svako vozio gas do daske,znaci to je ona floskula prilagodite svoju voznju okolnostima i stanju na putu Smile
Back to top Go down
trnja

trnja

PostSubject: Re: Grand Touring Amateur League - Season 1   Grand Touring Amateur League - Season 1 - Page 2 Icon_minitimeWed May 20, 2009 12:01 am

lol! ...samo da znam!
Back to top Go down
Ivan T
Ivan T

PostSubject: Re: Grand Touring Amateur League - Season 1   Grand Touring Amateur League - Season 1 - Page 2 Icon_minitimeThu Jun 11, 2009 10:07 pm

Grand Touring Amateur League - Season 1 - Page 2 Gtalstandings
Back to top Go down
Ivan T
Ivan T

PostSubject: Re: Grand Touring Amateur League - Season 1   Grand Touring Amateur League - Season 1 - Page 2 Icon_minitimeSun Jul 05, 2009 1:48 am

izgleda izbijamo na 7 mesto ali isti broj poena ko 8 ali gol razlika ide nama u korist
Back to top Go down
SCP SRBENDA
Osnivač
Osnivač
SCP SRBENDA

PostSubject: Re: Grand Touring Amateur League - Season 1   Grand Touring Amateur League - Season 1 - Page 2 Icon_minitimeMon Jul 06, 2009 1:04 am

jos samo da nije bilo caos ko zna kako bi prosli jebiga promasio sam taster
Back to top Go down
fermevc
Vozač - Fajter
Vozač - Fajter
fermevc

PostSubject: Re: Grand Touring Amateur League - Season 1   Grand Touring Amateur League - Season 1 - Page 2 Icon_minitimeMon Jul 06, 2009 9:44 pm

Da mislim stvarno, CIAOS Very Happy
Puče kazna ni zbog čega, jbg.
Gledam ja tako, krenuo gazda Ivko u poslednji stint i imao BLUE FLAG od nekog na izlazu iz pita. Mislim se "Ivane skloni se dobićeš kaznu", kad ono stvarno posle par sekundi DRIVE THROU. E do qrca, a mogli smo bolje.
Posle se setim onog nesrećnog "Italijana", što je bindovao "Ciaos" na "escape", hehe.
Nije Ivko kriv, krivi su "tuti ragazi" i sin Dragan, lol!
Back to top Go down
trnja

trnja

PostSubject: Re: Grand Touring Amateur League - Season 1   Grand Touring Amateur League - Season 1 - Page 2 Icon_minitimeWed Jul 08, 2009 11:57 am

eeee ovaj sin Dragan će u grob da nas otera!.lol
Back to top Go down
Ivan T
Ivan T

PostSubject: Re: Grand Touring Amateur League - Season 1   Grand Touring Amateur League - Season 1 - Page 2 Icon_minitimeThu Jul 09, 2009 8:32 pm

Grand Touring Amateur League - Season 1 - Page 2 Gtalresults

Prodao nas SRLT
Dobili DQ zbog papirologije,vozio covek kojeg nisu prijavili,i onda nasi oponenti sa kojima se koljemo i koji su zavrsili iza nas,napredovali za po jedno mesto,a samim tim dobili po 2 poena vise
Back to top Go down
trnja

trnja

PostSubject: Re: Grand Touring Amateur League - Season 1   Grand Touring Amateur League - Season 1 - Page 2 Icon_minitimeFri Jul 10, 2009 12:02 am

ko bjekovic da je admin.lol
Back to top Go down
Ivan T
Ivan T

PostSubject: Re: Grand Touring Amateur League - Season 1   Grand Touring Amateur League - Season 1 - Page 2 Icon_minitimeSun Aug 09, 2009 12:35 pm

Preliminarni rezultati generalnog plasmana

Grand Touring Amateur League - Season 1 - Page 2 Unoficial

XRR power !
Back to top Go down
SCP SRBENDA
Osnivač
Osnivač
SCP SRBENDA

PostSubject: Re: Grand Touring Amateur League - Season 1   Grand Touring Amateur League - Season 1 - Page 2 Icon_minitimeSun Aug 09, 2009 1:55 pm

jebote pa uradismo nesto na kraju
Back to top Go down
MetalHead

Male Number of posts : 2
Registration date : 2009-08-09

PostSubject: Re: Grand Touring Amateur League - Season 1   Grand Touring Amateur League - Season 1 - Page 2 Icon_minitimeSun Aug 09, 2009 2:49 pm

Ispratio sam vas gotovo celu poslednju trku, a i kroz ligu sam aktivno pratio desavanja.

Cak sam sedeo i preracunavao poene i razmatrao situaciju i onda to prenosio Ivanu dok je Srbenda vozio stint Smile Lepo sam rekao Ivanu sta je target "zavrsiti ispred ZION-a i to P9 ili bolje i dobijate tri tima u generalnom pod uslovom sa SR ne bude na podijumu"... a kad su se stvari malo izmenjale sa Zionom a SR poceo da napreduje i do P2 onda je bilo jasno, a i realno moguce u tom trenutku, da "uzmete P6 i ne boli vas glava"... i tako je i bilo.

Svaka cast momci!
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Grand Touring Amateur League - Season 1   Grand Touring Amateur League - Season 1 - Page 2 Icon_minitime

Back to top Go down

Grand Touring Amateur League - Season 1
Back to top 
Page 2 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Baby UFR League 2010
» GTAL Season 2010